Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Texup Technologies Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Senzori fotoelectrici inteligenti pentru marcaje
Brand
SMARTEYE X-MARK TRI-TRONICS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Detecteaza in mod fiabil pozitia marcajelor de inregistrare pe diverse benzi de material care ruleaza la viteza foarte mare pentru aplicatii in industria de imprimare, ambalare si conversie. Frecventa de comutare a senzorului este de 50 KHz, cu o repetabilitate de 5 μs. Aceasta asigura o stabilitate fara precedent a pozitiei marcajului. Este ideal in procesele in care timpul este critic.

Senzorul utilizeaza un spot de lumina alba de 2,2 mm pentru a detecta o marca - marcaj, o margine a produsului sau o caracteristica a produsului, deoarece se apropie de senzor in orice directie. Detecteaza linii verticale si orizontale: versiunile noastre au emitator tri-color pentru a imbunatati performanta. Repetabilitatea de 5 μs ofera o precizie ridicata la viteza mare. Singura intrebare este ... "Cat de repede poate rula masina?"

Atunci cand utilizati consolele noastre de conversie, senzorul este un inlocuitor de tip "drop-in" pentru senzorii marcati de inregistrare existenti. Suportul de conversie furnizeaza utilizatorului un model de surub pentru orificiul de fixare a senzorului indepartat si, atunci cand este instalat, aliniaza punctul focal in exact aceeasi pozitie cu senzorul eliminat, eliminand necesitatea unor modificari.

AGS AUTOMATIC GAIN SELECT
Aceasta caracteristica unica ofera selectia digitala automata a castigului amplificatorului pe baza cerintelor dvs. de detectare.

Reglarea automata
Rutina de ajustare AUTOSET necesita doar apasarea unui singur buton, o data. Exista patru moduri AUTOSET dintre care puteti alege: Starea lumininoasa - LO, Starea intunecata - DO, Doua puncte si Dinamica. Starea luminoasa AUTOSET este utilizata atunci cand exista un fundal luminos cu un semn intunecat; Dark State AUTOSET este utilizat atunci cand exista un fundal inchis cu un semn luminos; Autoset cu doua puncte este utilizat atunci cand fundalul si marca sunt foarte asemanatoare in culoare sau contrast; Dynamic AUTOSET se foloseste atunci cand exista jogging in timpul operatiei la marginea materialului in campul senzorului sau cand nu exista posibilitatea de a opri sistemul de configurare.

CONTRAST INDICATOR
Ofera date de performanta "la unison".

DISPOZITIV AUTOSET
De la distanta AUTOSET senzorul prin aplicarea unui dispozitiv de inchidere a contactului de la firul de intrare AUTOSET la distanta la 0VDC sau pozitiv (10-30VDC), in functie de model, asa cum se arata in schema electrica. Comanda Remote AUTOSET va duplica ultimul manual AUTOSET efectuat.

EDR (brevetat)
O alta caracteristica unica este circuitul EDR (Enhanced Dynamic Range) controlat digital. Impiedica saturatia intunericului de stare si extinde domeniul de functionare fara a reduce castigul amplificatorului.

TIMER
Cand este activat intinzatorul pulsului de intarziere "OFF", durata de iesire este prelungita cu 10 milisecunde. Activarea temporizatorului permite un timp suficient pentru ca controlerul sa raspunda. Durata de timp a decalajului dintre semne trebuie sa fie mai mare decat intarzierea selectata.

VITEZA MARE
Timp de raspuns de 10μ, cand se raspunde la starea de lumina sau intunecata.
Repetabilitate de 5μs.
Modele H & V:
Timp de raspuns de 12μs
Repetabilitate de 6μs

CONEXIUNI
Built-In 152 mm pigtail cu conector cu 5 pini (cablu de accesorii necesare) sau 1.8 m cablu.

OPTIUNI MONTAJ
Prin orificiu sau suport.

PROGRAMARE REMOTE (Numai modelele XM / XMC-1)
Programati de la distanta cele patru moduri AUTOSET ale senzorului, schimbati cronometrul, inversati iesirea, efectuati reglaje minore si repetati ultimul AUTOSET efectuat prin aplicarea unei inchideri a contactului la 0VDC negativ intr-o succesiune simpla de impulsuri. Acest lucru se poate realiza folosind un tren impuls PLC, un HMI sau o apasare instantanee.

Gama completa: https://www.ttco.com/

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura